Μπελιάν Ξενοδοχεία Πήλιο Δωμάτια Διαμονή Αργαλαστή Πήλιο Αρχοντικό Μπελιάν Δωμάτια Ξενοδοχεία Πήλιο
English Language French Language German Language Russian Language
Το Πήλιο είναι από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, γεμάτο από πανέμορφα τοπία και την καταπράσινη φύση να το αγκαλιάζει από άκρη σε άκρη. Είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές όλο τον χρόνο και προσφέρει στους επισκέπτες του, αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων.

Συνδυάζει απόλυτα τα επιβλητικά και καταπράσινα βουνά με τα γαλαζοπράσινα νερά στο Αιγαίο και τον Παγασητικό, συνθέτοντας τοπία ηρεμίας και ομορφιάς που θα σας κατακτήσουν.
Είναι η γη των μύθων και των Κενταύρων, από εδώ σαλπάρισε η Αργώ με αρχηγό τον Ιάσονα και τους Αργοναύτες, με προορισμό το μακρινό ταξίδι στην μακρινή Κολχίδα και το χρυσόμαλλο δέρας.

Είναι η γη που αναφέρεται ως "το θέρετρο των θεών" και με μια ματιά θα διαπιστώσετε πόσο δίκαια του αποδόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός.

Όποιο τύπο διακοπών επιθυμείτε, ηρεμία και χαλάρωση σε κάποια παραλία ή αναζητώντας την περιπέτεια σε απάτητα μονοπάτια και βουνοπλαγιές, το Πήλιο σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές που θα γεμίσουν δημιουργικά τις ημέρες των διακοπών σας και θα σας αναζωογονήσουν.
Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου, στις πλαγιές των βουνών και στις δαντελωτές ακτές του, βρίσκονται διάσπαρτα χωριά και οικισμοί, όλα πανέμορφα και εντυπωσιακά, με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική να κυριαρχεί στο σύνολο των κτιρίων και να εναρμονίζεται στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον του Πηλίου. Το καθένα με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και όλα μαζί να συμπληρώνουν την μαγεία του Πηλίου, σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις ομορφιές τους και να απολαύσετε στιγμές ζεστής φιλοξενίας και περιποίησης.

Η Αργαλαστή είναι από τα πιο δημοφιλή χωριά του Πηλίου, με πλούσιο παρελθόν και ενδιαφέρουσα ιστορία. Λίγο έξω από την Αργαλαστή θα συναντήσετε τον παραθαλάσσιο οικισμό Μπελιάν, κοντά στον Κάλαμο. Εδώ θα βρείτε το Αρχοντικό Μπελιάν, που σας προσφέρει ένα ζεστό καλωσόρισμα στο Πήλιο και άνετη διαμονή σε ωραίο περιβάλλον.

Το "Αρχοντικό Μπελιάν" βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία με τα κρυστάλλινα νερά του Παγασητικού, που σας προσκαλεί για στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης.

Το παραδοσιακό κατάλυμα Μπελιάν λειτουργεί χειμώνα – καλοκαίρι, ώστε όποια εποχή διαλέξετε για να περάσετε τις διακοπές σας στο Πήλιο να έχετε στην διάθεση σας άνετη και ευχάριστη διαμονή, σε όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο Πήλιο και να σας προσφέρουμε την φημισμένη φιλοξενία μας.

Μπελιάν Ξενοδοχεία Πήλιο Δωμάτια Διαμονή Αργαλαστή Πήλιο Αρχοντικό Μπελιάν Δωμάτια Ξενοδοχεία Πήλιο

| Home | Περιβάλλον | Τα Διαμερίσματα Μας | Η Ταβέρνα Μας | Δραστηριότητες στο Πήλιο | Gallery | Επικοινωνία |

Μπελιάν Ξενοδοχεία Πήλιο Δωμάτια Διαμονή Αργαλαστή Πήλιο Αρχοντικό Μπελιάν Δωμάτια Ξενοδοχεία Πήλιο
Στέργιος Παπαϊωάννου
Μπελιάν - Αργαλαστή - Πήλιο


Fax: ( + 30 ) 24230 54330
Κιν: ( + 30 ) 6932 222440


Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική Cookie© 2005- GAP Web Agency - Around Greece - Around Pelion

eXTReMe Tracker